Animal straniu găsit in Carpații ucrainieni

Animal straniu găsit in  Carpații ucrainieni

Vă așteptăm comentariile și pe pagina de Facebook.

Oamenii de știință ucrainieni încearcă să identifice cărei specii îi aparțin rămășițele neobișnuite creaturi descoperite recent în Munții Carpați, regiunea ucraineană a acestora. Localnicii orașului Kolomyja, regiunea Ivano-Frankivsk, cred că această creatură găsită moartă la ei în zonă nu este altceva decât corespondentul legendarului Chupacabra din legendele sud-americane.

Potrivit televiziunii ucrainiene TSN, citată de cotidianul The Mirror, creatura nu arată ca vreun animal cunoscut. Aceasta are mai multe rânduri de dinți, o coadă lungă și ochi mici, de formă ovală.

Animal straniu găsit in  Carpații ucrainieni

„Am fost șocat de numărul de dinți. Nu este o pisică. Dinții de pisică sunt diferiți. Am văzut 3 sau 4 rânduri aici”, a declarat pentru televiziunea ucraineană localnicul care a făcut descoperirea.

Mykhailo Luschak, expert în flora și fauna Munților Carpați, susține că animalul pare a fi unic. Acesta nu este jder, fiind mult prea mare, și nici o pisică sălbatică sau câine, datorită complexității danturii.

Animal straniu găsit in  Carpații ucrainieni

Cadavrul a fost examinat și de biologi ai Universității Ivano-Frankivsk, care așteaptă în prezent finalizarea testelor ADN, pentru a se putea pronunța. O teorie a acestora vorbește despre posibilitatea ca animalul să fie un hibrid provenit de la un laborator de cercetarea a armelor chimice și biologice din zonă ce a aparținut cândva Uniunii Sovietice.

(Articol citit de 190 ori)
Voteaza articolul !
[Voturi: 2 Media: 5]

Vă așteptăm comentariile și pe pagina de Facebook.

Deja ai votat!

Related Articles

Abonează-te prin mail:

Delivered by FeedBurner

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Lasă un răspuns