Wednesday, June 29, 2022
Descoperă și promovează istoria, frumusețile și misterele României


Animal straniu găsit in Carpații ucrainieni

By admin , in Mistere și legende din România , at 21st iulie 2020 Etichete: , ,


Oamenii de știință ucrainieni încearcă să identifice cărei specii îi aparțin rămășițele neobișnuite creaturi descoperite recent în Munții Carpați, regiunea ucraineană a acestora. Localnicii orașului Kolomyja, regiunea Ivano-Frankivsk, cred că această creatură găsită moartă la ei în zonă nu este altceva decât corespondentul legendarului Chupacabra din legendele sud-americane.

Potrivit televiziunii ucrainiene TSN, citată de cotidianul The Mirror, creatura nu arată ca vreun animal cunoscut. Aceasta are mai multe rânduri de dinți, o coadă lungă și ochi mici, de formă ovală.

Animal straniu găsit in  Carpații ucrainieni

„Am fost șocat de numărul de dinți. Nu este o pisică. Dinții de pisică sunt diferiți. Am văzut 3 sau 4 rânduri aici”, a declarat pentru televiziunea ucraineană localnicul care a făcut descoperirea.

Mykhailo Luschak, expert în flora și fauna Munților Carpați, susține că animalul pare a fi unic. Acesta nu este jder, fiind mult prea mare, și nici o pisică sălbatică sau câine, datorită complexității danturii.

Animal straniu găsit in  Carpații ucrainieni

Cadavrul a fost examinat și de biologi ai Universității Ivano-Frankivsk, care așteaptă în prezent finalizarea testelor ADN, pentru a se putea pronunța. O teorie a acestora vorbește despre posibilitatea ca animalul să fie un hibrid provenit de la un laborator de cercetarea a armelor chimice și biologice din zonă ce a aparținut cândva Uniunii Sovietice.

(Articol citit de 309 ori)
Voteaza articolul !
[Voturi: 2 Media: 5]
Get new posts by email:

Telegram

si

Facebook

Comments


Lasă un răspuns


Share
Share